luni, 24 octombrie 2011

Правила спазване на изпълнение и проверки ремонти

Да се използва само инструменти в добро състояние без опашки дърво defectiunicare са добре установени, necrapate. Обикновено двама души, ще влезе и трета остава на външната страна, което наблюдава влезе за спешна намеса.
Колко често работят на водна инсталация, канализационни инсталации или санитарна арматура, клапани затваряне на тръби (кранове преминаване, кранове колони) и ще изхвърляне на водата от тези тръби.
Длето и чук няма да свърши с чипове разположени и се събират по краищата на страната, която е обект на удари.
За да изпълни задачата, с помощта на подходящи инструменти. (Не почука ноктите с клещи или длето чук, а не Разхлабете ядки с ключове вместо патент или френски език.
Ако местните съоръжения подготовка на топла вода няма да направи ремонт, докато след охлаждащи елементи, които могат да предизвикат изгаряния.При прекратяване на резби ядки трябва да се внимава, като завъртите или внезапно приплъзване на гърдата у нас хит .. ръцете близки предмети
когато се пускат в експлоатация съоръжения за топла вода, първо проверете, че резервоара и / или бойлер е пълен с вода.
Когато се работи с поялник, ще вземете дървена дръжка само грях ф никога не ще бъде поставен върху повърхности или предмети, които могат да се запалят (предмети от дърво, пластмаса или текстил)
Запояване сплав са много внимателно, тъй като то може да увреди кожата, облекло, обувки, храна и др.
В домовете, мазета, тръби канали ухо унд може да избухне отделянето на газ лампи или свещи не се използват, които могат да предизвикат експлозия. . Благодарение на възможността за разкриване на токсични газове не един човек сам, без надзор, за да влезете в такива места,


Монтаж и демонтаж на съоръжения

Ако мивка кранче да бъдат отстранени, тя ще вземе под внимание налягане клапа се затваря така че първо преминаване и след това извадете смесител мивка, в противен случай банята е наводнения.
Както инсталация и да се избегне принуждаване премахването на различни части и ставите, така че да не повредите резбата. Нормално теми се свиват, като завъртите по часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка обрат развивам.
Важно е да се премахне части са правилно идентифицирани, типа на връзката, която трябва да бъдат разбити, в противен случай тя може да бъде абсурдно да пристигне в развинтване на две заварени части.
Ако една песен е intepenita greased с минерални масла и след това прекъсва.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu