duminică, 16 octombrie 2011

Relazzo terasz rendszer Rehau objektum referenciák

I. FEJEZET
Jó estét!

Terasz egyre fontosabbá válik, mint a design elem. A hagyományos anyagok gyengébb az innovatív anyagok. REHAU beállítása új standars a minőségbiztosítási rendszer Relazzo terasz WPC kompozit RAUWOOD anyag. Legyen modern és funkcionális, és klasszikusan elegáns, Relazzo ad minden terasz és egyéni megközelítés. Mivel a széles szín-és design vonzó lookand érzi a felszínen együtt számos típusú telepítés szinte korlátlan lehetőségek tenni minden teraszon a figyelem középpontjában. Relazzo a REHAU hoz egy új dimenziót a design a teraszokon. Elegancia és egy csipetnyi az anyag meggyőzött arról, hogy kezdődik. Ralazzo egyesíti a korszerű minőségi profilját terasz: egy hosszú, stabil, sokoldalú és teljesen egyszerű telepíteni és karbantartani. Innovatív kompozit anyagok WPC, amely ideális esetben előnyeit egyesíti a fa és anyagok a polimer, tartsa a jövő a kezükben. A csodálatos táj a Delta, villa stílusú teraszok - Relazzo! Ez - egy jó ötlet és az elegancia, még gyakorlat. Relazzo díszítés Tanács, és az alapítvány különösen dolgoztak ki használatra, mint a díszítés. Termékek nem felelnek meg. általános műszaki engedélyre, és ezért nem kell használni független, strukturális célra. Felülnyomás erkély vagy a híd, például fontos, szerkezetileg nyújtson alapján úgy tűnik, és szükség esetén a használandó alap acél felvonók kis időközét. A hosszú távú környezetvédelmi ökológia Relazzo profilok alkalmasak teljesen újrafelhasználása.
Akkor általában, kihagyom megszabadulni tőlük választ-ki vagy újrafeldolgozási központok. Helyileg alkalmazandó rendeletek és irányelvek meg kell felelni a itt.
Köszönet egy sokkal nagyobb hosszúságú és valójában nincs szükség további feldolgozás, díszítő profi les jelentősen több gazdaságilag megvalósítható hatékonyan Relazzo hatékony, hosszú távon, mint a hagyományos, fából készült fedezetet.
Relazzo profilok (decorating, a kormányzás és az alapítvány) készülnek, kiváló minőségű polipropilén, és legalább 50 %-át wood-fi bres az életképes, az európai erdészeti (PEFC vagy az FSC el szerkesztője.). Fa, és a polimer, fából készült kapcsolat néven vagy a polimer anyag kombinációval rövid. fejlett anyag-RAUWOOD WPC belső REHAU WPC felvétele fa fi bres polipropilenu pozitív tulajdonságait a műanyagok és az erdők különösen egyesítésével.
Kiváló mechanikai jellemzőit adja meg profi le természetes érzékének és a látvány.

viszlát!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu