luni, 24 octombrie 2011

Akna Telepítési útmutató Telepítési útmutató Polietilén Polietilén Búvónyílás

Akna Telepítési útmutató Telepítési útmutató Polietilén Polietilén Búvónyílás

Jó estét!
Épület egy gödör, ahol illeszkedik a későbbi haza. Pit építkezés ásni, hogy van egy hely 20 és 40 cm körül a falak otthon. Base építési gödör követelmény, hogy teljesen sík. -Ülj alján a gödör egy réteg kb 15 cm homok és tömör.
-Készítse elő a szükséges fúvókák, egyszerűen vágás az első, ahol szükség van locului.In telepítése csövek más szinteken, mint az, amely fel van szerelve haza a helyszínen lehet oldalfal lyuk egy fúróval egy fúró rekord 110 vagy 125 mm átmérőjű, töltelék készült segítségével zárjuk le a kapcsolatot.
Helyezze az alsó-lyuk otthon, a kötél kezeli csatolt útmutatót. Vezetője oldal biztosítani fogja, hogy a hazai helyezték stabil helyzetben (teljesen sík) az alsó a gödör alján fogja összeolvasztani gropii. Deci gondosan elindítása előtt haza.
-Miután elindítása és szerelési otthoni csatorna kapcsolódik csövek haza. -Fill közötti tér a gödör és a falak a haza mintegy 25 ÷ 30 cm réteg tömőanyag.
Minden réteget tömöríteni kell óvatosan úgy, hogy betöltötte az egész teret az otthoni. Kitöltő anyag homok, szemcsés 4 / 16 vagy föld nélküli kavics, tégla, fa tuskók vagy hulladék anyagot, amely károsíthatja a falak a haza. Minimális mértékű tömörítése a homok réteg 85%.
-Ha a felső darab van telepítve, és az állítható 100 mm-től 600 mm-t kell egy töltő réteg 20-80cm feletti felső falán az otthon, attól függően, hogy a magasság különbség, hogy szükség van ahhoz, hogy otthont megosztani végső terenului.In töltse ki a többi lyukat földdel. A zárolás biztosítása a hazai és a felső darab tömítéssel van szerelve. Szintén szükséges, hogy rögzítse őket csavarral rögzítés egy nyakláncot. A telepítés során javasoljuk, hogy haza kell fedezni az ideiglenes védőburkolatot.
A kivitelezés az építési és szerelési groapii haza kell figyelembe venni a szabályokat munkavédelmi.
-Ha az otthoni telepítésre kerül azokon a területeken, ahol a penge a sekély talajvíz (fent az otthoni bázis) otthon ül a betonalap és méretezni, hogy a hidrogeológiai feltételek a föld statikus (vastag kell, hogy feleljen az ellenállás szubsztrát föld), és a konkrét részlegesen vagy teljesen függően talajvízszint. . Abban az esetben, betonozás az egyensúly által gyakorolt nyomás öntött beton falakon belül az otthoni kell, hogy támogassa a donga vagy feltöltése vízzel. Mielőtt ömlött a beton szivattyúzzák a víz szintje alá csökken a beton födém.
A hazai tulajdonban lévő lefedettség:
Ha az otthoni kerül a zöldterület, a szállítható, otthon lehet átmenetileg fedett műanyag fedél, tömítés érhető el telepíteni a pecsétet a groove gyakorolt, különösen a felső belső falán az otthon. Ha az otthon telepített, a közúti térben elfér öntöttvas fedél kerettel megfelelő kategóriát a közúti
Iron fedél kerettel szerelt állítható felső darab és elfér beton vagy beton függően a telepítést.

Egy szép este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu