joi, 20 octombrie 2011

SAWAGE SISTEM

En god forbindelse RSP

(Ruck SANITARPRODUKTE)

God morgen Norge!
Kravene i disse standardene for å bygge og drenering er absolutt bindende for installasjon av RSP systemer. Koblinger med en eller to skruer er brukt til dette formålet.
I tillegg er det et omfattende utvalg av ekstrautstyr elementer, egclaws å sikre trykksatte rør eller inox koblinger for underjordiske installasjoner. I dette tilfellet anbefaler vi at du går tilbake til kobling fra RSP serien, da disse er testet for de nødvendige funksjoner og krav og samsvarer med gjeldende standard EN877.
Den komplette koblingen er trukket inn på rørenden opp til senteret spacer ringen på pakningen. Den andre Rørenden er deretter satt inn fra den andre siden.
Skruene er strammet til begge gripende kjever ta kontakt.
Rørendene må kanskje burred eller rengjøres for å fjerne eventuelle uregelmessigheter.
Ved bruk klør det er nødvendig å sikre at klemmen delene omgir rørendene jevnt.
Claw poeng må ikke touth metallisk rettssak på pakking klemme.
Vi anbefaler derfor Bolt klemme halvdeler sammen løst.
Skruene er bare strammet er et diagonale mønster etterpå.
Nedleggelse deler bør trekkes sammen med den samme avstand parallelt hvis mulig.
Rørledninger må være festet sikkert. Støttende spenn av rørledningen, samt tiltak for å forhindre deres gled fra hverandre og rullende ut av aksen må være definert i samsvar med instruksjonene installasjoner av produsenten for respektive rør-materiale.
Det er nødvendig å huske på at et tilstrekkelig antall festene brukes til å garantere en forsiktig installasjon spesielt for kollektiv rør.RPS - SML datakanaler må være festet med en maksimal avstand på 2 meter.
Dette betyr at en datakanal lengde mellom 2 og 3 m minst 2 festene kreves for.I nærheten av en tilkobling avstanden mellom skruer og røret må slutten eller tilkoblingen ikke lik mer enn 0,7 m.
Downpipes under press rør eller rør med retningsendringer må også tilstrekkelig støttes av stakken støtter, klør eller fast punkt hakeparenteser.
Forkorte av rørene skal utføres ved hjelp av egnet verktøy som er anbefalt av manunfacturer.
Nedskjæringene må gjøres på en slik måte at funksjonen til tilkoblingen er produsert er ivaretatt.
Det nødvendig å ta godt å fikse hensyn å garantere en ren og firkantede kuttet.
Vinkel-grinders med kuttes hjul er ikke re commended.
Utklipte overflaten må alltid være glatte og burr-fri for å sikre at ingen skitt forurensninger kan danne mellom de tilkoblede delene. En beskyttende belegg må brukes til å klippe ut kantene før de er koblet sammen.

Beundring og respekt for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu