marți, 25 octombrie 2011

SAWAGE SISTEM

Există o conexiune bună RSP

(Ruck SANITARPRODUKTE)

Cerinţele standardelor pentru construcţie şi drenare a solului sunt absolut obligatorii pentru instalarea de sisteme de RSP. Cuplajele cu unul sau două şuruburi sunt utilizate în acest scop. În plus, există un sortiment extins de produse accesoriu, pentru a asigura eg.claws conductele sub presiune sau racorduri din inox pentru instalaţii subterane. Sunt testate pentru funcţiile necesare şi corespund cu cerinţele şi valabile EN877 standard.
Cuplarea este completă este tras pe capătul ţeavă până la inelul de depărtare de centrul pe garnitura.. La sfârşitul celei dea doua ţeavă apoi se inserează din partea cealaltă. Şuruburile sunt stranse până când ambele se strang si fac contactul.
Este necesar să vă asiguraţi că zonele de ambalare sunt în stare curate.Capetele de ţeavă se curăţa de asperitati pentru a elimina orice neregularitate.
Atunci când se utilizează ghearele este necesar pentru a se asigura că părțile Bridă înconjoară capetele ţeavă uniform. Punctele de gheare nu trebuie să atinga carcasa de metal de pe clemă de ambalare. Prin urmare, se recomanda suruburi de prindere.
Şuruburile sunt strânse doar este un model diagonal după aceea.
Piese de închidere trebuie să fie trase împreună in acelasi spaţiu , în paralel, dacă este posibil. Conductele trebuie să fie bine fixate.
Conducta se întinde pentru susţinere pentru a preveni alunecareaei în afară şi de rulare axial trebuie să fie definit în conformitate cu instrucţiunile producătorului de instalaţii pentru materialul conductei respective.
Este necesar să se ţină seama de faptul că un număr suficient de elemente de fixare sunt utilizate pentru a garanta o instalare atentă în special pentru conducte colective montate in plasa.
Conductele trebuie să fie fixate cu un interval maxim de 2m. Acest lucru înseamnă că, pentru o lungime de ţeavă între 2 şi 3 m, sunt necesare cel puţin 2 elemente de fixare sunt necesare.
În imediata apropiere a unei conexiuni distanţa dintre elementele de fixare şi capătul conductei sau conexiune nu trebuie să fie egală cu mai mult de 0,7.
Burlane sub presiune, conducte sau ţevi cu modificări de direcţie trebuie să fie, de suficient sprijinite de suporturi stivă, gheare sau paranteze punct fix
Scurtarea conductelor ar trebui să. Fi efectuate folosind instrumente adecvate recomandat manunfacturer.
Reducerile trebuie să fie făcute în aşa fel încât funcţia de conectare, trebuie sa fie protejata.
Este o măsură necesară pentru a lua în considerare stabilitatea bună pentru a garanta o reducere curată .
Suprafaţa de tăiat trebuie să fie întotdeauna netedă şi fără bavuri pentru a se asigura că nici un acumulări murdaria se pot forma între părţile conectate.
Un înveliş de protecţie trebuie să se aplice în contact cu marginile tăiate înainte ca acestea sa fie unite împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu