duminică, 30 octombrie 2011

ORLAN

ORLAN
God kveld vakre Norge!
Solid drivstoff kjeler / gassifisering. Det er en vedfyrt kjele drift. Orlan er utstyrt med et forbrenningskammer består av to rom atskilt av en ildfast betongplate. Room på toppen er både tid og drivstoff lasting rom og tre gassifisering kammer.
Air er innført av en variabel hastighet fan modulert avhengig av temperaturforskjellen mellom tur og retur.Primær luftstrømmen fra topp til bunn gjør vedfyring masse med høy effektivitet. Luften er bevisst utilstrekkelig bevisst for riktig forbrenning.
På denne måten produsere trevirke gass som passerer gjennom dysene som er ildfaste betong i plate og blandet med sekundær luft introdusert av den samme vifte i nedre huset denne gangen. Denne blandingen selvantennelse ved 560 º.
Fra fyrrommet, at de viktigste forbrenningskammeret og aske rolle reell etsing oppstår og blandingen oppnådd i dette punktet temperaturer på 1200 ° C.
Forbrenningsgasser blir utladet gjennom vertikale stålrør nedsenket i vann og rettet mot utslipp fra røykgass.
Forbrenningsgasser blir utladet gjennom vertikale stålrør nedsenket i vann og rettet mot utslipp fra røykgass.
Kjelen er utstyrt med en rekke av automatisering for å håndtere drift og kontroll av pumpe og vifte.
Kjelen har en peis tilbehør, verktøy for rengjøring inne i kjelen, fyll ventil, temperatur kontrolleren for å styre luftstrømmen i kjele bensinpumpe sitroner og kontrollere trafikken i sentralfyr.
For å beskytte mot overoppheting i enhver situasjon, som strømbrudd eller funksjonsfeil termostat, er kjelen utstyrt med en isvannsbatteriet kobles til drikkevann via en termostatventil eller tilsvarende type Caleffi.
Fordeler: høy effektivitet rekkevidde på 6 til 12 timer avhengig av fuktighet og skog, overtemperaturvern eller temperaturen faller under minstekravet til oppvarming, automatisk strømmen modulering avhengig av behovet for oppvarming, er viften styres basert elektronisk temperatur regime i vannet og inne temperaturer.


Respekt og beundring for Norge grenseløs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu