luni, 17 octombrie 2011

ПРОВЕРКА, НАСТРОЙКА, ЗАПОЧВАНЕ FUNCTIUNERE И ПРИЕМАНЕ Е HIDROFOR

Глава I
Добър вечер!

1, Проверка на оборудването, монтирано в hidrofor станция
Проверка на капацитет hidrofor се състои от визуален контрол на заваръчни и хидравлично изпитване, проведено в присъствието на контролни органи.
След инсталирането на hidrofor е напълно сглобени и оборудвани и след execitat изпитване, преминете към проверката и настройка на оборудването трябва да осигури нормалното функциониране на системата:
-Проверка на etanseitatea на стъблото клапа за безопасност и контрол на начина на изместване на ръката на contragreutatii система: съответно.
-проверка на състоянието на техниката на помпата и компресор и премахване на причините за възможни trepidatii в операция
контрол на sigurantele, разпределителното табло и probeaza ако смисъл на въртене на електрически двигател е посоченото от стрелката на помпата тяло
.След проверката, преминават на корекция апаратура и пускане в действие на системата.

2. Функционалността за корекция на налягане, създаване на въздушна възглавница и пускане в действие на системата на hidrofor
Пускане в действие на системата на в, за да probarii и hidrofor приемане и изпълнете следните стъпки:
-създаване на дома налягане вътре в контейнера, уточнени в проекта, Hi.В началото на задачата hidroforul е празен.
Крановете за достъп до веригата на водата са затворени.
На вентила на веригата на сгъстен въздух е отворен.
Компресор е въведена в експлоатация до желано налягане, манометър показват, че 4mH2O, по-малко от началната налягане на помпата К.с.
След стартиране на компресора затваря и клапан на сгъстен въздух. -Въведете на водата в съда.
За да направите това, се отварят кранове на верига и водна помпа се пускат в експлоатация, incarcand с вода контейнер. Тя проследява нивото на водата в стъклен съд ниво и налягане на манометър. Когато налягането вътре е Хо (stop), посочено в проекта, спрете помпата и регулира налягането така че машината за производство на електроенергия верига прекъсване на помпата на налягане.
-консумират вода в завод до u шоу налягане К.с. (стартиране), посочено в проекта.
-консумират вода в завод до u шоу налягане К.с. (стартиране), посочено в проекта.
-проверка на функционирането на системата за автоматизирано, въвеждане в експлоатация кранове работещи поток изчисляване на системата и проверка за няколко часа, помпена система и броя на стартира, график на помпата спира.
Стъклени ниво, подписва нивото на водата при Hp дома налягане, т.е. налягане, спиране на Hо.
Съответно глава II

Красива вечер!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu