duminică, 30 octombrie 2011

ORLAN

Котли на твърдо гориво / газификация

Той е на дърва бойлер, който работи. Orlan е оборудван с горивна камера се състои от две отделения, разделени от огнеупорни плочи.
Стая в началото е време, така и отделение гориво товарене и камера дърво газификация.
Air е въведена с променлива скорост на вентилатора модулиран в зависимост от температурната разлика между поток и обратно.
Първично въздушния поток от горе до долу позволява изгаряне на дървесина маса с висока ефективност.
Въздухът е съзнателно преднамерено недостатъчно за правилното изгаряне.
По този начин дърво се произвежда газ през дюзи, които са рефрактерни бетон в чиния и се смесва с вторичния въздух, въведени от същия вентилатор в долната камара този момент. Тази смес самозапалване при 560 º.Изгорелите газове се изпускат през вертикални тръби потопен във вода и насочени към освобождаване от димните газове. Температурата на комина газ пада до 240 ° C.
Котелът е оборудван с набор от автоматизация за управление на функциониране и контрол на помпи и вентилатори. Котелът включва камина аксесоари, инструменти за почистване в котела, попълнете клапан, температурата контролер за контролиране на притока на въздух в котела Лимони горивната помпа и контрол на движението в централната отоплителна система.
За да се защити срещу прегряване във всяка ситуация, като например спиране на тока или неизправност термостат, котелът е оборудван с охладителна да бъдат свързани с питейната вода чрез термостатичен вентил или еквивалентно CALEFFI тип. Предимства: висока ефективност диапазон от 6 до 12 в зависимост от влажността и гори orein, защита от прегряване или капки температура под минимално допустимата отопление, автоматична модулация мощност в зависимост от нуждата от отопление, вентилаторът се контролира по електронен път в зависимост от температурен режим на водата и температурата вътре.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu