miercuri, 26 octombrie 2011

Biztosítást funkciókat melegvizes fűtési rendszer

Biztosítást funkciókat melegvizes fűtési rendszer

Minden jó reggelt!
Biztonsági rendszerek sorolják két kategóriába szerint a működési elve:
Biztonsági rendszerek, amelyek révén a fűtési és folyamatosan a kapcsolatot a hangulat
Biztonsági rendszerek, ne tegye a fűtést a légkörben közvetlenül és folyamatosan
Attól függően, hogy használt berendezések biztonsági funkciók, biztonsági rendszerek három kategóriába sorolhatók
Biztonsági rendszerek felszerelt tágulási tartályok és csővezetékek biztonsági nyitott
Biztonsági rendszerek felszerelt biztonsági és szabályozó szelepek zárva
Biztonsági rendszerek felszerelt biztonsági és szabályozó szelepek nyitott

Biztosítás vállalni a feladatokat a biztonsági rendszer felszerelt tágulási tartály és csővezeték biztonságát.
Az együttes áll a nyitott tágulási tartály, biztonsági vonalakat, a mozgás, bővítése csövek, túlfolyó cső, légcsatornák, csövek és szelepek vezérlőjel egy egészet alkotnak.

Biztosítás, a biztonsági rendszer tágulási tartály, biztonsági szelepekkel felszerelt, és a zárt feladatai teljesítését.
E rendszerben feladatokat végzi külön biztosítási a rendszerösszetevők:
A víz- és a párnahuzatot rugalmas membránok elkülönítése a zárt tágulási tartály
Olvassa be a víz varianciának, és a víz elkerülhetetlen veszteség fedezésére tartalékot biztosítása. Fenntartja a víz, a gáz, hogy nagyobb a nyomás, a víz magas tengerszint feletti magasságát, a legnagyobb fogyasztó közötti különbséggel elhelyezett, vagy az elosztó vezetékeit és a minimális szintjének a jar nyomásszabályzó teljes a fűtő létesítmény. Biztonsági szelepek megnyitja azokat a kavics és közvetve a maximális hőmérséklet-rész nyújt a nyomáshatároló. E rendszerben feladatokat végzi külön biztosítási a rendszerösszetevők az alábbiak szerint:
Nyitott tágulási tartály veszi az eltérések között a minimum és a maximum, a víz, rendelkezni kell a víz elkerülhetetlen kis veszteség egy ideig tartalékot biztosítása tárolókötet víz.
Biztonsági szelepek nyomást biztosítanak a megnyitása őket, és közvetve korlátozza a maximum besajtolási rész hőmérséklet. Annak érdekében, hogy úgy rendelkeznek, hogy a biztonsági rendszer szükség, mert a verziójára, központi fűtés, meleg víz hőmérséklete legfeljebb 115 ° C-on
Nem engedélyezett, bármilyen formában, feladom a berendezések rendszer biztonságának biztosítása érdekében.
A helyzet preavarie és a biztonsági funkciók normál módon az aktiválás növényi stressz elkerülhető, ha úgy dönt, hogy megbízható berendezések, annak érdekében, hogy korlátozzák a hőhordozó folyadék hőmérséklete, és intézkedéseket hoz a élet állandó állapotuk.
-A nem kategorikusan zárt bővülése hajók, amelyekre a gáz, párna a létesítményből, a hajók segítségével a vizet közvetlenül érintkező levegő és a víz közötti rugalmas membrán bővítésének használata lehetőséget.
A nagyobb bizonyosság érdekében lehetővé teszi a flow Vizsgálófejek blokk arzatorul kevesebb mint a fele a névleges áram a kazán hő-áramlás esetén.
Csak a berendezés és a termékek a műszaki jóváhagyás igazolta, amelynek minősége használandó függetlenül a megoldást elfogadni.

Egy csodálatos nap!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu