vineri, 28 octombrie 2011

GIACOMINI

ТЕХНОЛОГИЯ В COMFORT
Giacomini Компанията е основана през 1951 г. и е един от най-големите фабрики и радиатори robinetide преминаване от Италия. Това е вторият по големина производител на клапаните от Италия след CALEFFI. Това е марка известна с високо качество на продуктите. Всички продукти, които да са в съответствие с европейските стандарти. Giacomini клапани имат надеждността на най-малко 40% по-високи от тези, направени според europene.GIACOMI NI предлага максимална стандарти за безопасност в съоръжения, запечатване, тъй като представя шест елемента:

2 уплътнения PTEE
2 пръстени пръстен тип
Две анти триене PTFE пръстени

Две анти триене PTFE пръстени. Дадо въпроси на затваряне тип - Патентното Giacomini, квадратни тип, което позволява получаване на големи количества течност с ниска турбулентност и ограничени отлагане на корички или примеси, които могат да намалят обработка и уплътняване на капацитета на системата.
Монтаж прът в antimanevrare, позволява на R910, които се използват в мрежите както вътрешни, така и външни сгради газоразпределение.

Q MARK AVR
Всички продукти са с гаранция Q AVR което е гаранция за колективна марка може да има само италиански производители на клапани и клапан най-добро качество, издаден от AVR, Giacomini Фирмата е производствена компания с проучване и проектиране за развитие на капацитета, производство, проверка, продажби и поддръжка след продажбата.

R 910 серия клапани са с обща пресичане
Тази серия се продава изключително от Romstal в Румъния. Формата е проектиран за намаляване на местата за механично триене, смазване сфера поддръжка колкото е възможно, да удължи живота на сфера, възможност за работа при високи налягания и високи температури. Серия R910 има 6-годишна гаранция. Аз препоръчвам 100% за питейна вода.Giacomini премине клапани гама препоръчва за вода и газ е един от най-широка гама предлагани от европейски производител Giacomini вентили са осигурени с гаранция печат щифтове вид холограма, идентифициращи партидата, към която те принадлежат. Това е марка на супер високо качество. Giacomini производствените мощности позволяват много строг контрол от гледна точка на химичния състав на клапан, който е европейски стандарт UNI EN 165 CW316N 1Z. Съдържанието на олово в химичния състав е строго контролирани клапи Giacomini, тъй като влияе пряко върху характеристиките на питейна вода. R910 серията продукти са компактни, но много висока якост и е идеално решение за инсталации, където има високи изисквания за налягане, температура или механично. Материалите, използвани за производство на о-пръстени и уплътнения позволяват използването в сигурни условия, в системи за студена вода, гореща газ, нефт, сгъстен въздух, бензин, дизелово гориво, гликол, минерални масла, метанол суха наситена пара.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu