joi, 27 octombrie 2011

GIACOMINI

TEKNOLOGI i Comfort
God kveld Norge!
Giacomini Selskapet ble stiftet i 1951 og er en av de største fabrikkene og radiatorer robinetide krysset fra Italia. Det er den nest største produsent av ventiler fra Italia etter Caleffi. Det er en merkevare kjent for sin høye kvalitet. Alle produkter som vi bære er i tråd med europeiske standarder. GIACOMINI ventiler har pålitelighet av minst 40% høyere enn de gjør i henhold til europeiske standarder.NI tilbyr maksimal sikkerhet GIACOMI i planter som presenterer 6 tetning:
 2 forsegling pakninger av PTEE
 2 ringene Skriv inn o-ringen
 2 PTFE anti friksjon ringer
Stangen settes innenfra det som gjør robinetii til å tåle store variasjoner i Press-utstyr.
Presenterer elementer av avsluttende typen DADO-patent GIACOMINI, firkantet typen som gjør det mulig å få noen store flyter av væske med lav deponi og turbulente aksjeselskapet av streikebryter som kan redusere urenheter enklere maneuverability og evnen til system av tetning.
Antimanevrare Rod montering fra innsiden, slik at både interne og eksterne bygninger, gassdistribusjon modell som skal brukes i R910-nettverk.

MARK Q AVR
Alle produktene har et sertifikat av garanti Q AVR som representerer kollektive mark garanti som kan gi bare merker av ventiler og ventil italienerne av kvalitet utstedt av AVR. GIACOMINI selskapet er et produksjonsselskap med forskning kapasitet design, produksjon, inspeksjon, salg og innlegg salg utviklingshjelp.
Kraner serien RS 910 au passasjen
Denne serien er markedsført av Romstal utelukkende i Romania. Skjemaet locasurilor er utformet for å redusere friksjon smøring mekanisk, vedlikehold omfang så mye som mulig, forlenge levetiden til kule, muligheten til å arbeide på høye temperaturer og presset. R910-serien har en garanti for 6 år.Jeg anbefaler det 100% for drikkevann planter.Rekke ventiler refererer til krysset GIACOMINI, vann er en av de mest komplette utvalget av merkene i Europa.
GIACOMINI ventiler er planlagt med garanti segl, etter ess type identifiserer partiet de tilhører.Er en super PREMIUM kvalitet merkevare.
Produktiv fasiliteter for å verifisere GIACOMINI svært strenge angående den kjemiske sammensetningen av kraner som er den europeiske standard UNI no 1Z 165 CW316N.
Innholdet i ledelsen i den kjemiske sammensetningen av ventiler hardt GIACOMINI er strengt kontrollert fordi det direkte påvirker egenskapene til vann. Produkter i rekken av kompakte størrelse R910 er bare en svært høy robusthet og representerer en ideell variant for installasjoner der det finnes store forespørsler, press eller temperatur. Materialene som brukes i framstillingen av o-ringer og forsegling kledning tillate sikre vilkårene i konstruksjoner, varm, kaldt vann, gass, olje, trykkluft, gass, olje, diesel olje, mineral olje, polypropylenglykol, metanol damp mettede land.
Respekt og beundring for fantastiske Grenseløst Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu