duminică, 16 octombrie 2011

Különleges művek csatornázás belső kábelezés

Különleges művek csatornázás belső kábelezés

jó reggelt
Szerelése a vízszintes kollektorok
A telepítés látszólag vízszintes gyűjtők és / vagy eltemették. Az épületek, amelyek műszakilag földalatti csatorna csővezetékek vannak felszerelve a konzolt, és látszólag fém karkötő. Ha az épületek műszakilag nem pincében, hanem normális föld, a telepítés tart vízszintes csatorna szerelés gyűjtők temették el a földszinten a padló alatt. Ha a föld az, hogy érzékeny a makroszkopikus vízlágyító telepítésekor vízszintes leeresztő kollektor padló alatti földszinti hajtják végre konkrét csatornák beavatkozások és ellenőrzések. A problémákat, hogy szükségszerűen megoldást a vízszintes csövek telepítés során:
1. megfelelés meghatározott projekt vízelvezető lejtő
2. tüzetes vizsgálata közötti megfelelés output részesedése épület a csővezeték és a külső csatornába.
Vízszintes gyűjtők vannak elhelyezve alján a csatorna növény, ezért az első csatornázási csövek a létesítmény telepítése, figyelembe véve minden olyan épület, amely fut alulról felfelé. Után a gyűjtők a mount, az oszlop, és végül a kötések, egészségügyi, így telepítés kerül sor a visszaáramló. A jobb minden szívócsővezeték vízszintes oszlopok a mount függőleges leeresztő-és zsír trap a kapcsolaton keresztül kapcsolatot. A begyűjtők részei rögzítéstől, adapterek és könyökök tisztítása. .Következménnyel jár, hogy adatgyűjtő oszlopok racordeaza. ..Racordarile oszlopok akarat fuss-val a 45 °-os szöget elektromágnes, így kiküszöböli a infundare veszélyét, mert egyszer beiktatott már nem is vándorol az adapterek. Adapterek engedélyezettek, csak kivételes esetekben szöget 70 ° c-on (67 ° 30 '-fordulhat elő, ha az anyag PP). Ebben az esetben a fő csővezetéken minden ramificatie után azt csatlakoztatja a tűztér található vállalati takarítás. .Mivel a alaptalan ők a kétszeres részesítése szemben infundarile nem lesz vízszintes adatgyűjtő.
Tartalék alkatrészek tisztítására rögzítéstől, módosítások, ramificatie, infundare, és 6-15 méter távolságra vonalú utak lehetőségeiről pontokon kell.
Bennük éles kanyarok, és reductiile a rögzítéstől irányváltás vannak, és megvitatják a csővezetékek.Kell, hogy éles hajlatokat csövek gyűjtők szélesebb körű; változások kormányzási szög 45 °-nál nagyobb, nem részesülnek.

Felerősítő oszlop sewerage házvezetőnő
Az oszlopok olyan gyűjtők 45 ° vagy-T, a belépő elosztóvezetékek szerelt pipe-racordeaza ramificatie keresztül. Tartalék alkatrészek, tisztítás, látom, hogy minden két szinten, de először, és a legfelső emeleten szükséges. Temették el, gipsz oszlopok alatt vagy rabit a maszkolt a, lid palackozott tisztítására lehetőség legyen. Tartalék alkatrészek, tisztítás oszlopra szerelt, megkeresi a 800 mm-re a kész padlótól a szakasz, így ha az oszlop desfundarii, az árvíz-víz a padló tisztítási cső, és szivárgás is navigálhat, az állat-egészségügyi ramificatie objektum oszlopában. Olyan csatornák esetében tetőre szerelt gyűjtők alatt a felszín alatti természeti kincsek, tisztítási földszinti cső kettőspont és a begyűjtő a conduit szolgál. Optimális helyzetének a mellékletet a karkötő, mely azokat a csatolt oszlopok értéke kisebb mint a csövet, a jól cső alakja miatt hol felszerelt karkötő.

Hivatkozások egészségügyi objektumok lecsöpögni felszerelésére
Linkek, mert az oszlopok az egészségügyi objektumokat a vízelvezető az alábbiak szerint kell felszerelni:-a fal mentén található állat-egészségügyi nyilvánvalóan elföldelt vagy vélelmezett rendszerként elrejthető vagy comfort fokú lehetővé teszi.
-a padlóburkolat a nyilvános vécé használt oldat vastagsága temették el.Temették el a szennyvízcsatorna szakaszok a kép egy ágy, homok és a töltés és a megnedvesített, valamint a padló alatti tömörített,
-planseul, egészségügyi, nyilvánvalóan szerelt vagy elrejtik a hamis rabit titrálandó tárgyát képező alapján. A vasbeton planseelor átlépése a célokat, a projekt és a tartalék alkatrészek lépésben fogja használni.

Egy csodálatos nap!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu