marți, 11 octombrie 2011

Подредба линии на общи маршрути

Тръбопровод Подредени по общи или индивидуални превозвачи се поставя хоризонтално или вертикално. Няколко такива тръби монтирани хоризонтално или вертикално форма място, където е необходимо.
- Мрежи се използват за монтиране на хоризонтални тръби в мазета, технически канали, помпени станции, където техния улов може да бъде направено, без да пречи на тавана или на пода в начина, по движение.

Ако тръбата поддръжник монтирани на мястото на етаж за хоризонтална тръба
Около тръбата за да обхванат повече гривни. Всеки гривна е хванат края прът едно, а другия край да хване железопътна вградени в пода. Закрепване е чрез винт с шайба. Гривни са монтирани в определени равни разстояния в зависимост от диаметъра на тръбата и температурата на разпространен.
Инженерът ще работи с устойчивост в това отношение, защото той знае, че ако на пода може да подкрепи допълнителни усилия, които идват с инсталацията на тръби. От ВиК STAS може правилно да оцени монтаж разстояния гривни. Ако не отговарят на тези разстояния, има реална опасност за производство на стрелка (огъване явление); С други думи, тръбата флуиден транспорт + изолация + даде възможност заедно с общо тегло че в случай на монтаж на разстояния не са наблюдавани между гривни (от STAS) може да доведе до разкъсване тръбопровода.. Ако има няколко различни тръби с диаметър за всяка тръба ще приема отделни разстояния между гривни водопровод на STAS.

-Вертикална мрежи са монтирани на стените, в цвят по стълбовете на промишлените предприятия. Тези мрежи имат предимството, че позволяват свободна височина на преминаване в тази област и че се правят лесно. Тръбопроводи, пренасящи горещи течности са групирани заедно, за да бъдат изолирани и се поставят всички в горната част на мрежата, а не топлина чрез излъчване и конвекция съседните тръби. Разстояния между две тръби изолация или неизолирани тръби поставени в хоризонтални мрежи трябва да бъде между 40 ÷ 80 мм.

Правилното източване на дилатационните
В резултат на промените в температурата, тръбопровод съоръжение се разширява или договори. За предприемането на тези удължаване или съкращаване на тръбите ще бъдат монтирани компенсатори построен специално пн. Това е възможно чрез инсталиране на тръбопроводи за постигане на придобиване експанзия, без право на обезщетение. Тази инсталация предоставя толкова “естествени дилатационните обезщетение” и може да бъде постигнато чрез промени в посоката на тръбите.
За правилно управление на съответните експанзия на газопровода ще бъде определен монтирани и стенни да премине през защитни ръкави, които позволяват на тръба движение на температурни вариации.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu