joi, 13 octombrie 2011

Климатик ACSON

Глава II

добро утро

ИНВЕРТОРНО технология
Инверторно технология поради на годишната консумация на електроенергия се намалява с 30 %. Спазва правилата и разпоредбите на Европейския съюз, spliturile, ACSON са оборудвани с технология инверторно контрол с голяма точност, температура на въздух на optimizandu са чувствителни функция на устройството.
Топлинен комфорт в лято и зимаТоплинен комфорт на Spliturile ACSON както чрез охлаждане и отопление. Splituri работи в топлинна помпа. поддръжка.
Температура/време, изберете температура и време, в съня и таймер. Единици за монтиране на Monosplit с голям явно надеждност в експлоатацията и използване екологосъобразни газ R410A. Всички модели от произведения и в топлинна помпа. Multisplit двойно единици и опит имат предимството, които изискват един двигател.(една открито единица)

АПАРАТУРА ЗА КОНДИЦИОНИРАНЕ ACSON ТАВАН
Естетически обжалване е важен избор критерий. Климатик тези уреди за таван са единици разделяне тип полето incastrabile в таван. .Въздух захранване решетка изглежда чудесно и може да се интегрира напълно в тавана облицована стая, без стойка се. Климатик, тръбопроводните ACSON е гъвкаво на racordeaza с тампон от чист въздух или мрежа на доставка. Вътрешна устройство има 4 коне и въздух (от всяка страна) от суинг функция от всяка страна и стремеж. Кондензат помпа с плаваща за включване/изключване гарантира ефективното функциониране на апаратурата.
Този тип на машини са оборудвани с климатик термостат по електронен път, изтегли индикатор за батерията и автоматична работа.

SPLITURILE С ВРЪЗКА КЪМ ТРЪБОПРОВОДИ ACSON С МОНТИРАНЕ В ФАЛШИВИ ТАВАН
В случай на ресторанти магазини или в бизнес помещения са е смятало от ACSON да имате голяма гъвкавост в монтаж. Разделяне единици имат връзка с тръбопроводи за инсталиране в фалшиви таван, може да се свърже с входящия въздух пресни и направи възможно разпределение мрежи, че аспирация и въздух, в зависимост от геометричните характеристики на paneled стая.Микропроцесорът функции:
Управление на устройство се извършва с помощта на микропроцесор с капацитет на autodiagnoza и сигнализация. Автоматично рестартиране функция осигурява случайни splitului при връх операция за оставане или нарушения на напрежение. Самодиагностика функция гарантира позицията на autodiagnoza и с led сигнализация по на оформлението.

Един добър ден!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu