vineri, 14 octombrie 2011

Stasjonære blybatteri planter

Kapittel II
God morgen!
Når det er mekanisk bør ventilasjon avsetning for et system for blokkering, som avbryte nedlasting lys Hvis du ikke arbeider anlegget ventilasjon mekanikere.
Nedlastingen er fullført, sporadisk ventilatia mekanikere er fortsatt minst 1,5 timer. Mekanisk ventilasjon skal gis når batteriene blir lasta inn i samme rom, og nødvendig luftstrøm overskrider tre ganger mengden accumulators Q > 3V hvor v er volumet i m3 paneled rom. Det vil være av typen ventilasjon gjennom aspiration og levering. Enten naturlig eller mekanisk ventilasjon introduserer filtrert frisk luft og støv på forhånd, for å gjøre gulvet i nærheten. Air uttaket er på motsatt side inngangen, nær taket. Når du laster tidvis produsere en sterk gassutslipp utløp for å gi luft og nær gulvet.
I dette tilfellet skal den totale produksjonen delen fordeles som følger: 2 / 3 nær taket og tredje etasje i nærheten. Frisk luft må sirkulere så mye som mulig over alle elementene i rommet ventilert. Dersom mekanisk ventilasjon er nødvendig, vil det være i depresjon. I dette tilfellet er det anbefalt at både innføre og utslipp luft til tvungen. Fans vil bli motstandsdyktig mot fuktighet og elektrolytt. Batteri rommene må være konstruert slik at den innvendige temperaturen å falle til nivåer som ikke er skadelig. For bly blir accumulators innrømmet minimale temperatur på 5 ° C ÷ 10. Vanligvis tilpasse temperatur på 10 ° c. Bufferen for rom og av elektrolytt er vanligvis en naturlig ventilasjon. Planlagte luft er 5 ganger mengden paneled rom. Kamre overbelaste og bufferen og destillert vann elektrolytt må konstrueres og plassert så som å ikke slipp. under 5 ° c. Hvis det er nødvendig, oppgi de tilhørende oppvarming installasjon.
Rommet rom accumulators må ha en vask og en vann-trykk er koblet til nettverket eller til en tank. Hvis det er vann, nettverket vil gi fleksible og en dusj.
I forbindelse med brann vil beskyttelse ta følgende forholdsregler:
-oppnåelse av treningsstudio ventilasjon, elektriske, sanitær og varme nevnt ovenfor i tillegg til teknologien i gym.
-installasjon på dørene av styrene i accumulators av en indikator på sikkerhet "for ikke å gå med FIREFOX".
-Vurder innsiden av lids av noen inskripsjoner "Røykfrie og brann er strengt forbudt '
Hvis du overholder beskyttelsene ovenfor kamre av accumulators og annekser passer d.p.d. v av fare for brann i elektrisk kategori av treningsstudio uten olje eller andre brennbare stoffer.
Ellers passer disse rommene inn i kategorien av fare for brann og eksplosjon.

Beundring og respekt for Norge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu